Esports 15/01/2018

Ducati presenta la seva moto per al 2018: vermella i gris i "més agressiva"

Lorenzo i Dovizioso, ambiciosos de cara a la temporada de MotoGP

Ara
1 min
Presentació de la Ducati per al mundial de MotoGP 2018

BarcelonaLa marca italiana Ducati ha presentat aquest dilluns la nova Desmosedici GP18, amb "algun cavall més" de potència i on el gris s'afegeix al tradicional color vermell, una combinació que la fa "més agressiva", segons paraules d'Andrea Dovizioso, el vigent subcampió de MotoGP, que, juntament amb el seu company Jorge Lorenzo, ha assistit a la presentació.

A part de l'aspecte estètic, la nova Desmosedici destaca per les millores tècniques. "Té algun cavall de més i és més manejable i aerodinàmica", ha explicat Gigi dall'Igna. El director de Ducati, però, ha aclarit que les modificacions al carenat no es veuran fins al mes de febrer o març.

L'objectiu per a aquesta temporada torna a ser lluitar pel campionat de pilots i de constructors. "Sabem que serà difícil, pels equips contra els quals hem de lluitar, el pressupost que tenen i els seus pilots. Però faré una promesa: treballarem perquè el 2018 sigui meravellós per als nostres seguidors".

Pel que fa als pilots, Jorge Lorenzo ha reconegut que el 2017 "no va ser una temporada fàcil", però ha destacat el "creixement" que va experimentar al llarg de l'any. "Crec que l'equip i la moto estan llestos per guanyar. Volem créixer i pretenc oferir la millor versió de mi mateix, sempre. Aquesta moto pot guanyar moltes curses", ha dit.

stats