Copa Asobal
Esports 20/12/2013

Josep Masachs: "Aprofitarem els errors del Fraikin Granollers per guanyar"

Entrevista al jugador català del Naturhouse La Rioja, rival del Fraikin Granollers a les semifinals de la Copa Asobal aquest dissabte (11.30 hores)

Marta Campderrós
2 min
Josep Masachs / cbclogrono.com

BarcelonaEl Naturhouse La Rioja és quart a la Lliga Asobal, amb 20 punts, 9 partits guanyats, 2 empats i 4 derrotes. Quina valoració fas de la temporada?

Està sent una temporada estranya i dura. L'equip ha notat molt el fet de jugar a la Champions i hem tingut lesions molt importants. Tot i així, hem anat guanyant els partits i tenim possibilitats de passar la ronda de Champions. Tot i els contratemps, hem fet una bona primera volta.

Quins aspectes de joc creieu que heu de millorar?

Hem de ser més constants. Quan podem desplegar el nostre jugar som un equip molt difícil de batre, però ens falta regularitat. Però les lesions ens ho estan impedint.

Quines expectatives teniu a la Copa Asobal 2013 que es disputarà aquest cap de setmana a Barcelona?

És un premi a la primera volta de lliga que hem fet. Arribar a la final serà complicat, però ens hem de mentalitzar per intentar guanyar el BM Granollers.

Com heu preparat el partit de semifinals amb el Fraikin Granollers?

Hem tingut una setmana per estudiar el nostre rival, amb calma, moltes ganes i il·lusió. Ens trobarem davant un equip molt seriós, amb un bloc de tres-quatre jugadors que destaquen molt. La porteria també està fent una gran temporada. Serà molt difícil batre'ls.

Una semifinal complicada, en què tot és possible...

Si nosaltres fem el nostre joc els hi podrem fer molt mal aprofitant els seus errors. Tot depèn si recuperem els nostres jugadors lesionats per a jugar com volem.

Si el Naturhouse arriba a la final, quin equip voldríeu evitar?

El Barça és a dos o tres esglaons per sobre de la resta. Tenen un equipàs brutal, juguen de memòria i molt bé. És molt difícil jugar contra ells perquè t'apreten molt.

Què n'opines que Barcelona sigui la seu de la Copa Asobal d'enguany?

El Palau Blaugrana és un bon lloc. Quan era petit sempre veia els partits d'handbol al Palau per televisió, és molt especial per a mi. Esperem que aquest cap de setmana hi hagi bona afluència de públic perquè els espera un bon espectacle.

stats