ESPANYOL
Esports 14/12/2016

Piatti, Baptistao i Víctor Álvarez fan un entrenament diferenciat

David López afirma que aquesta plantilla de l'Espanyol està a punt per fer "coses grans"

Efe
2 min
Quique Sánchez Flores, entrenador de l’Espanyol.

BarcelonaPablo Piatti, Leo Baptistao i Víctor Álvarez han fet aquest matí un entrenament diferenciat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava, i evolucionen correctament de les seves lesions. L'extrem argentí Piatti té molèsties a la musculatura isquiotibial de la cama dreta que li van impedir entrar a la convocatòria contra l'Sporting. El lateral esquerre Víctor Álvarez arrossega problemes al maluc i, finalment, el punta brasiler Leo Baptistao treballa per superar la seva talàlgia al peu dret.

De la seva banda, el migcampista paraguaià Hernán Pérez, que es va retirar a la primera part del partit contra l'Sporting per una contusió costal, no s'ha pogut exercitar amb la resta dels seus companys. Els metges li controlen l'evolució per determinar-ne la disponibilitat amb vista al derbi.

El migcampista David López, per part seva, ha assegurat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que l'equip "s'ha adonat que és capaç de fer grans coses" i ha apuntat que ara és "un bon moment" per guanyar al Camp Nou. El futbolista, peça clau a l'onze de l'entrenador Quique Sánchez Flores, ha insistit que després dels últims resultats, la confiança del bloc ha crescut. "Estem en un punt de gran moral i hem d'aprofitar-ho, encara que sense exagerar. Des de la humilitat", ha matisat.

El Barça és el pròxim repte de l'Espanyol, conscient del desafiament que suposa assaltar el Camp Nou: "A qui no li faci il·lusió jugar un partit així és perquè o no l'ha disputat mai o no sap el que és".

Per al del planter, el derbi és un partit emotiu. De tota manera, David López ha subratllat que les seves paraules no s'han d'entendre de cap mnaera des del punt de vista de l'agressivitat. "No vull entrar en el discurs d'agressivitat de l'any passat. És un xoc més, especial, però no en agressivitat"

stats