FUTBOL
Esports 07/02/2013

El Tribunal Suprem dóna la raó a Baena, que no haurà de pagar 3,5 milions d'euros al Barça

Segons informa el diari 'As', el futbolista només haurà d'abonar 30.000 euros en concepte d'extinció anticipada del contracte

Ara
1 min

BarcelonaEl litigi que Raúl Baena mantenia des del 2007 amb el Barça ha quedat vist per a sentència i el jugador de l'Espanyol finalment no haurà de pagar els 3,5 milions d'euros en concepte d'indemnització que li demanava el Barça. El futbolista només haurà d'abonar a l'entitat culer els 30.000 euros en concepte d'extinció anticipada del seu contracte, diners que ja va dipositar l'any 2007.

Segons informa el diari 'As', el club blaugrana demanava 3,5 milions d'euros d'indemnització al futbolista, i que fins i tot l'Audiència Provincial així ho havia dictaminat el 2010. La justícia ha tingut en compte les explicacions de Baena, sustentades en la desproporció del que demandava el Barça respecte al que ell percebia en el contracte que va signar l'any 2002 −menys de 200 euros al mes més ajudes als seus pares− i en què no podien coexistir al mateix temps un contracte professional amb un que no ho era. A més, la clàusula en la qual s'emparava el Barça, que sí que existia, no va ser atesa per Baena −que llavors tenia 13 anys− ni la seva família, ja que des del Barça li van assegurar que es tractava d'un contracte tipus.

A mitjans del 2010, Baena va interposar un últim recurs de cassació davant el Tribunal Suprem, que avui ha deixat el litigi vist per a sentència.

stats