PRIMERA DIVISIÓ
Esports 03/08/2012

Joan Collet: "El Senyor Tebas s'està carregant el futbol. La lliga està en mans del Barça i el Madrid"

El conseller delegat de l'Espanyol ha criticat el sistema de competició de la lliga espanyola en declaracions a COM Ràdio

Ara
1 min

BarcelonaCollet ha afirmat que "el senyor Tebas s'està carregant el futbol", en referència a un dels principals responsables de la Lliga de futbol professional (LFP). Collet ha afegit que "aquesta Lliga no funciona, està en mans del Barça i del Madrid... i del Senyor Tebas, que no sé al servei de qui està però s'està carregant el futbol".

Sobre les declaracions del directiu de la LFP i ex-president del Barça Joan Gaspart, qui va criticar l'Espanyol per com va gestionar la polèmica sobre la Supercopa catalana, Collet ha dit que "el Senyor Joan Gaspart és l'única persona a tot Catalunya que pensa que la culpa de que no es jugui la Supercopa de Catalunya és de l'Espanyol". A més, Collet ha recordat que "no crec que Joan Gaspart ens hagi ajudat a tenir una plaça a Segona B. No crec que li haguem de donar la gràcies ni a ell, ni ningú" en referència a l'ascens administratiu del filial blanc-i-blau.

Sobre la plantilla del primer equip, Collet ha comentat que "hi ha 2 o 3 peces que ens falten per completar la plantilla. A la davantera, sinó és Felipe Caicedo serà un altre. L'objectiu és que Joan Verdú continuï. Hi haurà aproximacions pròximament però no crec que hi hagi un desenllaç super ràpid".

stats