ESPANYOL
Esports 16/09/2017

Diego López: "Em veig preparat per tornar a ser titular a la porteria de l'Espanyol"

El porter, recuperat de la lesió, elogia la feina de Pau López

Efe
1 min
Diego López,  porter de l'Espanyol

BarcelonaEl porter de l'Espanyol Diego López ha assegurat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que després de sotmetre's a una operació al final de la temporada passada ha passat "mesos difícils", però que ja "està perfecte per ajudar l'equip". El futbolista, de fet, ha defensat que se sent preparat per ser titular contra el Celta, aquest dilluns: "Em veig per jugar d'entrada. Ja fa dies que m'entreno i estic a disposició de l'entrenador, encara que si jugo o no ho decidirà el míster. El que cal fer és treballar per estar tots disponibles".

El gironí Pau López ha estat el titular fins ara i Diego López li ha dedicat uns quants elogis. "El coneixia abans de venir. Té potencial i és jove. L'he vist molt bé en aquestes tres primeres jornades. Ens hi hem de deixar l'ànima tots en cada sessió perquè el tècnic decideixi", ha insistit.

Col·lectivament, el porter gallec ha reconegut que l'inici de l'equip ha estat "complicat". "La nostra ambició és sumar punts i anar fent les coses més bé. Mirem de guanyar i aquesta setmana tenim tres partits interessants. Amb el suport de tothom podrem guanyar", ha subratllat.

En aquest sentit, Diego López ha rebutjat parlar d'objectius a llarg termini: "Hem d'anar dia a dia i valorar les sensacions, no em plantejo res més. Seria un ximpleria marcar-se objectius perquè la nostra meta és guanyar el Celta dilluns". "L'equip està endollat i volem que l'afició s'hi enganxi", ha afegit.

stats