Esports 04/03/2018

Quique Sánchez Flores: "Som un equip que es manté dret, no tirem la tovallola"

El tècnic lamenta la trista mort de Davide Astori, que ha afectat Carlos Sánchez

Roger Requena
2 min
Quique Sánchez Flores s'interessa per l'estat de Diego López, retirat en llitera del camo

BarcelonaMalgrat l'empat al Ciutat de València, Quique Sánchez Flores ha valorat positivament l'actuació dels seus homes. "Hem generat totes les situacions que podíem arribar a generar. Hem empentat tot el que havíem d'empentar i em quedo amb la sensació que podríem haver marcat en qualsevol moment". L'entrenador madrileny ha qualificat de "correcte" el joc de l'equip, i ha volgut diferenciar entre el joc i el resultat: "Una cosa és la realitat i una altra la sensació final".

Preguntat pels gols en els últims minuts, Sánchez Flores ha exposat que "això diu que som un equip que es manté dret, no tirem la tovallola i lluitem, i crec que l'empat és més que just". El tècnic també s'ha referit a dos noms propis. De Diego López n'ha comentat que segurament "passarà la nit a València". "Ha intentat quedar-se, té moltes ganes de jugar i fins i tot ha comès la bogeria d'intentar jugar. Tenim dos bons porters i tots dos estan a punt".

També ha parlat de l'absència en l'alineació de Carlos Sánchez: "Tenia problemes musculars i ell era el que tenia pitjors sensacions, així que hem optat per prescindir-ne". El colombià s'ha desplomat en acabar el partit quan ha sabut la mort del seu antic company al Fiorentina, Davide Astori, que ha recordat el que havia passat a Dani Jarque: "Sabem en primera persona com són aquestes coses pel que ha passat aquí al club i ho lamentem per la família del Fiorentina i del jugador. Sobretot lamentem aquesta notícia tristíssima, l'impacte és molt gran. Ara hem parlat amb Carlos Sánchez. Són dos anys de compartir vestidor i és una notícia molt trista. No sé quan se n'ha assabentat. Al descans no n'hem comentat res. Entenc que tot ha passat al vestidor quan s'ha acabat el partit".

stats