MUNDIAL 2014
Esports 24/06/2014

El darrer partit de la selecció dels Estats Units, amb més audiència que el beisbol i el bàsquet

Els 25 milions d'espectadors són un rècord i superen les xifres de la final de la lliga NBA

Ara
1 min
Imatge del partit entre els Estats Units i Portugal, que va acabar amb empat a dos gols / FRANCISCO LEONG / AFP

BarcelonaL'Estats Units-Portugal de la primera fase s'ha convertit en el partit de futbol més seguit per televisió en la història de la televisió dels Estats Units, amb 25 milions d'espectadors. Una audiència superior als partits de les finals de l'NBA i la lliga de beisbol.

24.7 milions van seguir el partit. D'aquests, 18,2 ho van fer amb ESPN en anglès, superant els 17,9 milions d'espectadors de la final del Mundial femení del 1999, que va guanyar l'equip local, fins ara encara el partit més vist. 6,5 milions de persones van seguir el partit per Univision, en castellà, arribant a un total de 25 milions d'espectadors.

Aquestes xifres superen els 15,5 espectadors de mitjana de les finals de l'NBA, o els 14,9 espectadors de les finals de la lliga de beisbol. El partit final de la lliga d'hoquei gel va arribar als 5 milions. Segons la ESPN, només un esport aguanta per sobre del Mundial de futbol: la lliga de futbol americà, amb els play-off finals i la Superbowl aconseguint més espectadors.

De mitjana, els partits d'aquest Mundial arriben als 4,3 milions d'espectadors, quan el 2010 la mitjana era de 2,8.

stats