TENIS
Esports 27/06/2015

La Federació Espanyola de Tenis anuncia que es querellarà contra el president del Consell Superior d'Esports

La presidenta en funcions de la Reial Federació Espanyola de Tenis (RFET), Olvido Aguilera, ha sol·licitat una reunió urgent al nou ministre d'Educació, Cultura i Esports, Iñigo Méndez de Vigo

Efe
1 min

MadridLa presidenta en funcions de la Reial Federació Espanyola de Tenis (RFET), Olvido Aguilera, ha sol·licitat una reunió urgent al nou ministre d'Educació, Cultura i Esports, Iñigo Méndez de Vigo, i ha anunciat que interposaran una querella contra Miguel Cardenal, president del Consell Superior d'Esports (CSD).

En una carta remesa a Méndez de Vigo, Aguilera pretén informar de la documentació "que formarà part de la querella que presentaran contra Miguel Cardenal". Segons Aguilera, un dels documents que es presentaran en la querella "posa de manifest la intervenció del president del Consell Superior d'Esports en actuacions dirigides a preordenar els resultats de l'auditora BDO en el seu treball realitzat a la RFET".

"Li sol·licito una reunió com més aviat millor", continua el text, "a fi de mostrar-li el document i valorar la millor manera de solucionar aquesta desagradable situació que travessa l'esport espanyol en general i el tenis en particular".

Olvido Aguilera dirigeix la RFET de manera interina des de dimecres passat, quan el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) va suspendre per un mes el president, José Luis Escañuela, per no facilitar la documentació necessària al CSD per a realitzar una auditoria. Dijous passat, dos funcionaris de la Subdirecció General d'Esport Professional i Control Financer del Consell Superior d'Esports (CSD) i un auditor de l'auditora BDO van estar a la seu de la RFET a Barcelona, on durant tres hores van inspeccionar llibres i altres documents oficials d'aquest organisme.

stats