Atletisme
Esports 09/12/2016

La Federació Internacional d'Atletisme aixeca la suspensió cautelar a Adel Mechaal

L'atleta podrà participar al campionat d'Europa de cros del pròxim diumenge 11 de desembre a la localitat italiana de Chia

Ara
1 min
Adel Mechaal

BarcelonaAdel Mechaal podrà competir al campionat d'Europa de cros. L'atleta de Palamós, que inicialment havia sigut suspès per la Federació Internacional d'Atletisme (IAAF) per l'expedient disciplinari que li va obrir per saltar-se tres controls antidopatge, ha aconseguit la cautelar després de dos dies d'anades i vingudes de documentació amb la IAAF i podrà participar a la prova per a la qual la Federació Espanyola l'havia escollit.

A través d'un comunicat, Mechaal ha explicat que va rebre una notificació de la IAAF dimecres, per suspendre'l. L'endemà va presentar un escrit d'al·legacions amb una sèrie de documents explicatius per argumentar per què no havia informat de la seva localització en els tres controls antidopatge. Aquest dimecres al migdia, la IAAF s'hi ha comunicat per expressar-li que deixa sense efecte la suspensió provisional que li havia traslladat feia dos dies.

"Defensaré la meva innocència en el procediment disciplinari que es troba en plena tramitació, perquè no he comès cap infracció de les normes de dopatge", ha escrit Mechaal en un comunicat que la Federació Espanyola d'Atletisme ha fet públic a la seva pàgina web.

stats