MOTOCICLISME
Esports 20/11/2014

El rei Felip VI felicita en català els quatre campions del món de motociclisme

El monarca ha rebut Marc i Àlex Márquez, Tito Rabat i Toni Bou i els ha felicitat pels seus èxits

Efe
1 min
Àlex Márquez, Marc Márquez, el rei Felip VI, Tito Rabat i Toni Bou / CHEMA MOYA / EFE

MadridEl rei Felip VI ha felicitat aquest dijous en català els campions mundials de motociclisme Marc i Àlex Márquez, Tito Rabat i Toni Bou. Els tres campions del Mundial de motociclisme i el campió del món de trial han estat rebuts al Palau de la Zarzuela pel rei, a qui han fet entrega d'un casc de competició amb les signatures dels quatre.

Amb un "Felicitats!", el monarca espanyol ha donat la benvinguda als quatre joves esportistes catalans a la sala d'audiències de la Zarzuela, on s'ha fotografiat al costat d'ells amb el casc commemoratiu que li ha lliurat Marc Márquez en nom de tots i que, a més dels autògrafs dels campions, porta estampat l'escut de la Reial Federació Motociclista Espanyola (RFME).

En el mateix to distès amb el qual ha intercanviat unes primeres paraules amb els campions, ha comentat, a preguntes d'una periodista, que utilitzarà aquest casc "alguna vegada, procurant que no s'esborrin les firmes". A continuació, s'ha reunit a porta tancada amb els esportistes i els seus acompanyants, entre els que es trobaven el president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, el de la FCM, Àngel Viladoms, i també Julià i la Roser, els pares de els germans Márquez.

Els germans Marc i Àlex Márquez (nascuts a Cervera), Tito Rabat (natural d'Alella) i Toni Bou (nascut a Piera) s'han proclamat aquesta temporada campions del món de motociclisme en les categories de MotoGP, Moto3, Moto2 i Trial a l'aire lliure, respectivament.

stats