MOTOCICLISME
Esports 04/05/2014

Fenati es beneficia de la lluita entre Rins i Vázquez per sumar el segon triomf seguit a Moto3

L'italià s'imposa a Jerez després d'una cursa lluitada fins al final

Nuria García
1 min
Romano Fenati, pilot de Moto3, durant la cursa al circuit de Jerez / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

BarcelonaRomano Fenati ha guanyat la cursa de Moto3 que s'ha disputat aquest diumenge al circuit de Jerez de la Frontera. El pilot italià, que ha sumat el segon triomf consecutiu a la categoria petita després de guanyar la setmana passada a l'Argentina, s'ha beneficiat de la lluita entre Álex Rins i Efrén Vázquez per la segona posició.

La cursa ha estat molt disputada fins al final, ja que fins a sis pilots rodaven en el grup capdavanter i tots ells tenien opcions de victòria. Tot i això, des de l'equador de la cursa, Romano Fenati, Efrén Vázquez i Álex Rins han estat els tres pilots que s'han anat alternant al capdavant i quan quedaven poques voltes, han obert un petit forat amb la resta de pilots.

Però quan només faltaven dues voltes cinc pilots s'han reagrupat al capdavant –Fenati, Rins, Vázquez, Miller i Isaac Viñales– i, mentre Rins i Vázquez lluitaven per la segona posició, Fenati ha obert un petit forat que ha estat decisiu. Així, just a la mateixa línia de recta, Efrén Vázquez ha aconseguit superar Rins, que ha acabat finalment tercer després d'una bonica lluita amb el pilot basc.

Jack Miller ha acabat quart, seguit d'Isaac Viñales mentre que Àlex Márquez ha estat setè, darrere de Kornfeil.

Miller segueix líder del Mundial

L'australià Jack Miller segueix líder del Mundial de Moto3, amb 79 punts, seguit de Romano Fenati, que en suma 74. Efrén Vázquez és tercer (62 punts) i Álex Rins, quart amb 51. El cinquè classificat és Àlex Márquez, amb 49 punts mentre que Isaac Viñales és setè, amb 28.

stats