TENIS
Esports 01/03/2015

Ferrer supera Nishikori i guanya el quart títol a Acapulco

El xabienc derrota el japonès en dos sets (6-3 i 7-5) i aconsegueix el seu quart títol al torneig mexicà

Ferrer ha guanyat Nishikori a la final d'Acapulco / JOSÉ MÉNDEZ / EFE

AcapulcoDavid Ferrer ha superat aquest diumenge el japonès Kei Nishikori i s'ha apuntat el seu quart títol a l'Open Mexicà de tenis.Ferrer, novè del món, ha derrotat per 6-3 i 7-5 el japonès, cinquè mundial, en 1 hora i 50 minuts de partit per conquerir el 24è títol de la seva carrera, el tercer de l'any i segon consecutiu després del de Rio de diumenge passat.

El xabienc, de 32 anys, ha anat de menys a més durant el torneig. Va ser l'últim jugador que va arribar-hi, el que menys descans ha tingut, després del seu viatge de gairebé 20 hores des del Brasil, i a més, ha jugat en dies seguits a partir de dimarts, que li han provocat que perdés el ritme.

Ferrer s'ha quedat amb el primer parcial, en 50 minuts. Ha defensat el seu servei en el primer, tercer, cinquè i novè jocs a més de trencar el servei del seu rival en el quart i vuitè, mentre que el japonès ha guanyat el segon, el sisè i ha trencat el servei de Ferrer en el setè per acabar 6-3.

En el segon set, Ferrer s'ha col·locat amb avantatge (3-0) després de dos trencaments i de defensar el seu servei una ocasió, però el japonès ha defensat dues vegades el seu servei i ha trencat dues vegades per al 4-4 en el vuitè joc. Per al novè, Ferrer ha trencat el servei de Nishikori, però aquest l'ha recuperat immediatament. Després en els dos últim jocs, el xabienc li ha trencat el servei al japonès i ha acabat guanyant també el segon set.

Ha estat una victòria treballada per al xabienc, que ha resolt els moments crítics i ha controlat el bon tenis que havia mostrat el japonès en els seus primers quatre partits.

Amb el seu triomf, Ferrer, que ja havia guanyat el torneig els anys 2010, 2011, 2012 i 2015, ha igualat la marca de l'austríac Thomas Muster, que va guanyar les primeres quatre edicions del torneig, de 1993 a 1996.