LIGA ENDESA
Esports 01/05/2015

Salva Maldonado: "El partit a la pista del Bilbao és vital per a nosaltres"

El tècnic català afirma que "l'equip està en la bona línia" per poder ser als play-off

Efe
1 min
Salva Maldonado / ACB PHOTO

BadalonaL'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha manifestat avui que el partit de demà a Miribilla contra el Dominion Bilbao és "un partit clau per a nosaltres", en les aspiracions del seu equip per aconseguir la classificació per a fase final del títol. "Juguem contra un rival directe i una victòria ens donaria gairebé la classificació. A més avançaríem en la classificació a l'equip bilbaí, la qual cosa no està gens malament", afirma el tècnic català.

Maldonado reconeix l'entrenador de la Penya que el seu equip "està en la bona línia" després de competir contra el València Bàsquet i guanyar en l'última jornada el Gipuzkoa Bàsquet per 25 punts de diferència. "Em preocupa que el meu equip arribi bé físicament i mentalment al 200% perquè ens espera un partit de màxima dificultat", afirma el tècnic català. Maldonado assegura que espera trobar-se amb un rival "molt agressiu, jugant al límit i en bona línia" i confia en què el seu equip "arribi bé al final del partit per tenir opcions de guanyar".

De la seva banda, el pivot Goran Suton ha afirmat que la pressió "serà per al Bilbao, especialment perquè juga a la seva pista" i que el FIATC Joventut ha d'anar a Miribilla "a jugar un partit molt bo en l'aspecte físic".

El pivot bosnià considera que l'equip català "no ha de posar-se pressió" per aconseguir ràpidament la classificació per a la fase final pel títol i que la filosofia "ha de seguir sent anar partit a partit"

"Hem de ser conscients de la importància que tenen els quatre partits que ens queden i intentar guanyar els quatre, però sense obsessionar-nos", conclou el jugador verd-i-negre.

stats