BARÇA
Esports 04/06/2015

Figo no representarà els colors del Barça a Berlín a petició del club blaugrana

La UEFA ha fet marxa enrere i el portuguès no serà qui representarà el Barça en un partit d'exhibició que es jugarà aquest divendres en la prèvia de la final de la Champions

Ara
1 min
Luis Figo, candidat a presidir la FIFA / ALEX MORTON / REUTERS

BarcelonaLuis Figo no representarà els colors del Barça el dia abans de la final de la Champions. Tot i que aquest dimecres la UEFA havia anunciat el llistat de jugadors que vestirien els colors del Barça i de la Juve en un partit d'exhibició d'exjugadors del Barça i la Juve, plegats, contra estrelles del futbol mundial que es disputarà aquest divendres –el dia abans de la final de la Champions–, finalment l'organisme ha hagut de fer marxa enrere a petició del club blaugrana.

"Segons ens informa la UEFA, a requeriment del nostre club, Luis Figo no representarà el Barça al partit de 'legends' de Berlín", ha tuitejat el Barça.

La presència inicial de Figo, que no fa declaracions a mitjans catalans des que va deixar el club en un fitxatge molt polèmic pel Madrid, havia provocat una allau de piulades a la xarxa amb l'etiqueta #NoaFigoaBerlin, amb més de 10.000 piulades en poques hores.

La UEFA ha eliminat el nom de Figo de l'equip de llegendes del Juventus i del Barça, però encara no ha anunciat si el portuguès serà substituït. El partit es jugarà aquest divendres a les 17.30 a la Porta de Brandenburg. Aquests són els jugadors presents:

Estrelles mundials: Jens Lehmann, Cafú, Yuri Djorkaeff, Robert Pirès, Pedrag Mijatovic, Giovane Elber, Clarence Seedorf, Raí, Christian Karembeu, Steve McManaman, Pierre van Hooijdonk i Marco Materazzi.

Llegendes Juventus i Barça: Edwin van der Sar, Ciro Ferrara, Ludovic Giuly, Alessandro del Piero, Giovanni van Bronckhorst, Edmilson, Fabio Cannavaro, David Trezeguet, Mark van Bommel, Gianluca Zambrotta, Deco, Éric Abidal i Christian Vieri.

stats