FUTBOL
Esports 17/01/2018

Florentino demana a Cristiano que presenti ofertes si vol marxar

Ho revela el diari portuguès 'Record'; Zidane diu que no vol que marxi

Ara
1 min
Florentino Pérez i Cristiano Ronaldo.

BarcelonaEl president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha demanat a Jorge Mendes, representant de Cristiano Ronaldo, que presenti ofertes pel jugador de Madeira si té la intenció d'abandonar el club blanc a finals de temporada. Ho publica el diari portuguès 'Record' en la seva edició d'avui.

Cal recordar que el diari 'As' explicava aquest dilluns que Cristiano vol marxar del club blanc i que la seva prioritat seria tornar al Manchester United, on va jugar sis anys fins que l'any 2009 va aterrar al Bernabéu. Segons el rotatiu madrileny, el portuguès ja ha comunicat la decisió a alguns companys de vestidor, una decisió presa després que Florentino hagi incomplert la promesa que li va fer després de guanyar la Champions de millorar-li el contracte.

Zinedine Zidane, per la seva banda, ha assegurat en la roda de premsa anterior al partit de Copa contra el Leganés que no s'imagina el club blanc sense Cristiano Ronaldo. "Cristiano és al seu club, allà on ha de ser. El club, l'afició i tota la gent l'estimen. El que ha fet... Sempre dic el mateix: no em puc imaginar un Reial Madrid sense Cristiano. La part esportiva és el que m'interessa més. Ell sempre hi és", ha defensat.

stats