Florentino Pérez nega que la sortida de Messi sigui part del seu pla

La RFEF també es posiciona contra l'acord entre la Lliga i el fons d'inversió CVC

Joan Carol
3 min
El president del Reial Madrid Florentino Pérez

BarcelonaDesprés de l'acusació de Jaume Llopis, ja exmembre de la comissió Espai Barça, Florentino Pérez ha emès un comunicat en la seva defensa. Llopis va insinuar que la sortida de Messi amb destí París afavoria directament el Reial Madrid, ja que l'arribada de l'argentí al Parc dels Prínceps acostaria Mbappé al Santiago Bernabéu, una de les obsessions de Pérez. "Entre el CEO del Barça i Florentino convencen Laporta de fer fora a Messi", va dir Llopis. La defensa del president blanc arriba enmig de l'aferrissada guerra entre el club de Chamartín i Javier Tebas, amb la RFEF pel mig.

En el comunicat oficial de Florentino Pérez, el president blanc nega tenir cap relació amb el CEO del Barça, Ferran Reverter, i assegura que ha coincidit amb ell tan sols dues vegades. Segons Pérez, va veure Reverter per primera vegada fa quatre mesos i la segona va ser aquest dissabte, i com afirma el promotor de la Superlliga, va ser "amb el president Joan Laporta i el president Andrea Agnelli (Juventus), quan ja s'havia produït el comunicat oficial sobre Messi”.

Amb aquest argumentari, el president madridista defensa que realment no es pot pensar que hagi tingut res a veure en la mudança de Messi. "És impossible que jo hagi tingut alguna influència en la sortida de Messi ni en cap altra decisió del FC Barcelona". En el final del comunicat, Pérez demana a Llopis que faci un pas enrere en la seva acusació. "Espero que Jaume Llopis rectifiqui com més aviat millor aquestes declaracions”.

Ràpidament Llopis ha contestat Pérez i ha matisat les seves paraules. "Possiblement m'he excedit en valorar com a amistat la relació entre el senyor Florentino Pérez i (Ferran) Reverter". Tot i aquesta disculpa, Llopis segueix pensant que hi ha un efecte dòmino que comença amb el rebuig a la proposta de CVC i acaba amb Mbappé vestint de blanc. "Els fets recents em donen la raó, ja que al no acceptar la proposta de la Lliga i CVC per part del senyor Florentino i el Barça, la sortida de Messi ha estat obligada, s'ha formalitzat el seu fitxatge pel PSG i qui sap si la porta ha quedat oberta perquè Mbappé acabi al Reial Madrid".

El xou de Tebas

Pocs saben que Gary Hoffman és el president de la Premier League, o que Nathalie Boy de la Tour dirigeix la lliga francesa. En canvi, Javier Tebas és conegut popularment, més per les seves sortides de to i desafiaments als clubs que no pas per cap altra cosa. En especial, el president de la LFP destaca per la seva activitat a Twitter, xarxa social en què tendeix a deixar la seva opinió. Aquesta vegada, un nou assalt en el combat entre Tebas i la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

La RFEF ha emès un comunicat en el qual es posiciona totalment en contra de l'acord entre la Lliga i CVC. Des de la RFEF consideren que l'acord "augmenta la desigualtat" i alhora "oblida els clubs que disputen competicions no professionals". Des de la Federació tenen clar que l'acord endeutaria els clubs amb unes condicions usuràries.

Com no podria ser d'altra manera, Tebas ha contestat a la RFEF des del seu Twitter. El president de la Lliga ha comentat de manera irònica que la Federació no va emetre cap comunicat en contra de la Superlliga, que, segons Tebas, "liquidava el futbol espanyol". Tebas remarca que, en canvi, per atacar la Lliga els de la RFEF "no fallen”.

I en el seu xou personal Tebas també ha tingut uns caràcters per a Florentino Pérez, després del comunicat sobre el cas Jaume Llopis. Tebas ha denunciat "el mètode amenaçant" del president blanc i ha acabat dient amb menyspreu que "el Reial Madrid mereix més".

stats