FÓRMULA 1
Esports 06/02/2011

L'agent de Kubica afirma que s'ha descartat l'amputació de la mà dreta del pilot

Daniele Morelli assegura que el pilot té un quadre complicat i explica que els metges que operen Kubica estan preocupats per la funcionalitat de la mà dreta

Redacció
1 min
Equips d'emergències, evacuant Kubica ferit / EFE

RomaEl pilot polonès Robert Kubica, que ha patit un greu accident en un ral·li que es disputava al nord d'Itàlia, no haurà de sotmetre's a una amputació de la seva mà dreta segons ha assegurat el seu agent, Daniele Morelli, que sí que ha afirmat que els metges estan preocupats per la funcionalitat de la mà dreta del pilot.

"Els cirurgians estan intentant recuperar la funcionalitat de la mà dreta. Han revascularitzat el membre i han reparat l'os. Ara han de pensar en la funció muscular, però Robert té un caràcter molt fort i es recuperarà", ha dit Morelli.

El pilot està sent operat des de primeres hores de la tarda a l'hospital Corona de Pietra Ligure, proper a Gènova, després de patir un greu accident al matí durant el ral·li Ronde di Andora en què participava.

Segons ha reconegut el seu agent, "el seu quadre clínic no és fàcil" i els pares del pilot es traslladaran a la ciutat italiana en les properes hores.

Kubica circulava a gran velocitat quan el seu cotxe, un Skoda Fabia, va sortir de la carretera i va xocar contra el mur d'una església.

stats