FÓRMULA 1
Esports 20/09/2013

Hamilton lidera la primera sessió d'entrenaments a Singapur

El britànic ha estat el més ràpid d'una primera sessió d'entrenaments marcada per la brutícia que hi havia a la pista i pels sots

Efe / Ara
1 min
Lewis Hamilton, al circuit de Marina Bay de Singapur / JOHN HENG / EFE

BarcelonaEl pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) ha marcat el millor temps en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Singapur, que es disputa al circuit de Marina Bay, seguit de l'australià Mark Webber (Red Bull) i del líder del Mundial, l'alemany Sebastian Vettel (Red Bull).

Hamilton ha aturat el cronòmetre en 1:47.055 quan faltaven 30 minuts per al final de la sessió, i amb aquest crono n'ha tingut prou per ser el millor en una sessió marcada per la brutícia de la pista i els sots, que han fet que la majoria dels pilots no completessin més de 20 voltes durant aquesta primera sessió d'entrenaments.

En quart lloc ha acabat Nico Rosberg (Mercedes), mentre que l'asturià Fernando Alonso ha estat setè, a 1.307 de Hamilton.

Els sots han provocat més d'un ensurt a pilots com el finlandès Kimi Räikkönen (Lotus) o Mark Webber, amb diversos xocs amb els murs i alguna momentània bandera groga.

stats