FÓRMULA 1
Esports 10/06/2013

Mercedes i Pirelli declararan el 20 de juny davant del Tribunal Internacional de la FIA

La vista per saber les raons de la celebració d'un test privat tindrà lloc a les 9.30 del matí a la seu de la FIA a París

N. G.
1 min
Nico Rosberg, a Mònaco / PIRELLI

BarcelonaLa FIA (Federació Internacional d'Automobilisme) ha anunciat aquest dilluns que la vista per saber les raons de la celebració d'un test privat de Mercedes amb els nous pneumàtics Pirelli tindrà lloc el dia 20 de juny, a les 9.30 hores, a la sala del Comitè de la seu de la FIA, a París. Segons el comunicat que ha fet públic la FIA, hauran de comparèixer Mercedes i Pirelli.

Mercedes va fer un test privat després del Gran Premi disputat al Circuit de Catalunya amb els pneumàtics nous de Pirelli. Durant la següent cursa, el GP de Mònaco, Red Bull i Ferrari es van queixar i van demanar solucions a la FIA, que ara ha cridat a declarar l'escuderia alemanya i el fabricant de pneumàtics.

Posteriorment es va saber que Ferrari també havia fet algun test privat, tot i que se'n va descartar la implicació perquè el test l'havien fet amb el monoplaça d'anys anteriors.

La FIA ha assegurat que la decisió del Tribunal Internacional serà publicada al més aviat possible després d'escoltar el dia 20 de juny les dues parts.

stats