TENIS TAULA
Esports 10/02/2013

El Fotoprix Vic jugarà les semifinals de la Copa d'Europa femenina de tenis taula

El rival serà un dels grans favorits per guanyar la competició, el Fenerbahçe turc

Ara
1 min
Wang Zhipei del Fotoprix Vic

VicEl Fotoprix Vic ha derrotat al Dr. Casl croat per 3-2, i amb el 3-0 de l'anada, s'ha classificat per les semifinals de la Copa d'Europa ETTU. El partit d'anada de les semifinals, es jugarà entre el 08-11 de març (possiblement a Vic el 09 de març a les 17.30 hores), mentre que el de tornada serà entre el 22 i 24 de març. El rival serà l'equip turc del Fenerbache, que malgrat haver perdut l'anada per 2-3 a Metz, ha apallissat les franceses a Istanbul per 3-0.

Una Sara Ramírez irregular i nerviosa ha perdut davant la croata Suncica Vugrinic però ha guanyat un joc que apropava al seu equip a la classificació. En el segon partit Zhipei ha guanyat el primer onze amb gran claredat, ha perdut el segon, però en guanyar el tercer ha donat la classificació matemàtica al Fotoprix Vic. Zhipei ho ha brodat, guanyant el quart i definitiu joc per 11-3. Amb la classificació ja assegurada Matilda Ekholm ha donat una lliçó de joc a la japonesa Mitsuki Yoshida vencent per un clar 3-0.

La jove promesa croata, Lea Rakovac, ha posat el 2-2 al marcador general derrotant Ramirez. En l'últim partit, Wang Zhipei s'ha imposat de forma clara a Suncica Vugrinic per 3-1, donant el definitiu 3-2 en el marcador general.

stats