Esports 16/07/2015

Freixa s'erigeix en l'única alternativa vàlida a Bartomeu i confia a "donar la sorpresa"

"Les opcions són estrictament dues: la que s'autoatribueix la condició de continuista [...] i la veritable opció prudent i responsable, la nostra", diu el candidat a la presidència del Barça

Marc Toro
2 min

Barcelona"La gent es comença a preguntar si donarem la sorpresa". Aquesta ha estat una de les primeres frases de Toni Freixa en l'acte final de campanya de les eleccions a la presidència del Barça. En un acte celebrat aquest dijous a la tarda a la seu electoral, el candidat ha expressat la seva "gran satisfacció" per l'evolució de les impressions dels socis respecte a la seva candidatura i ha assegurat que té les mateixes sensacions que el 2003 quan formava part de la candidatura que va portar Joan Laporta a la presidència.

"El procés va començar amb missatges de socis que ens deien 'sou molt valents', que no estàvem gaire ben cordats, o pensaven 'aquests no passen el tall ni borratxos, aquests no compten'. I altres ens deien que ho fèiem molt bé però que ens faltaria temps. Però ara mateix la gent es comença a preguntar si donarem la sorpresa", ha dit el candidat.

Amb tot, Freixa s'ha erigit en l'única alternativa vàlida a Bartomeu. "Les opcions són estrictament dues: la que s'autoatribueix la condició de continuista [...] i la veritable opció prudent i responsable, la nostra", ha afirmat el candidat a la presidència del Barça."La gent prudent apel·la al vot continuista, però la veritable opció prudent és regenerar el club des de dins. Qui busqui l'opció prudent i responsable, que ens voti a nosaltres", ha insistit.

Per a Freixa, votar Bartomeu comporta una "clara inseguretat i un evident risc", ja que, ha argumentat, el seu model esportiu "no confia en la Masia, sinó en fitxatges de jugador galàctics". "És un projecte insegur, que prioritza el presidencialisme a la gestió", ha dit, i ha posat com a exemple d'aquesta situació el fet d'haver conegut recentment el dret a tempteig de Qatar en el patrocini del club.

"Valorem les nostres forces amb convenciment i consciència que hem fet la millor campanya, que tenim el millor equip i el millor programa. I si això és així, la conclusió necessària és que hem de guanyar les eleccions", ha sentenciat el candidat. No obstant això, no ha volgut assegurar –com ha fet Agustí Benedito en la seva cloenda de campanya– que guanyarà les eleccions. "No sé quina visió de futur té Benedito, però dir el mateix em semblaria una falta de respecte per al soci que anirà a votar dissabte", ha opinat.

stats