Mundial 2023

Mor el pare d'Olga Carmona, l'autora del gol de la final del Mundial

La Federació Espanyola de Futbol ho ha anunciat en un comunicat hores després de l'acabament del partit

ARA
2 min
FIFA Women's World Cup final - Spain vs England

BarcelonaOlga Carmona ha viscut en unes hores dues de les emocions més contrastades que pot experimentar una persona: de ser l'autora del gol de la final del Mundial que ha donat el títol a Espanya per primera vegada a la història a assabentar-se de la mort del seu pare. "La RFEF lamenta profundament comunicar la mort del pare d'Olga Carmona. La futbolista ha conegut la trista notícia una vegada ha conclòs la final. Donem la nostra més sincera abraçada a la seva família en un moment de profund dolor. T'estimem, Olga, ets història del futbol espanyol", ha publicat la Federació Espanyola de Futbol en el seu compte de Twitter.

La mateixa jugadora va escriure un primer tuit hores després en record del seu pare: "I sense saber-ho tenia la meva Estrella abans que comencés el partit. Sé que m'has donat la força per aconseguir una cosa única. Sé que m'has estat veient aquesta nit i que estàs orgullós de mi. Descansa en pau, papa". I, aquest mateix dilluns, n'ha publicat un altre: "No tinc paraules per agrair tota la vostra estima. Ahir va ser el millor i el pitjor dia de la meva vida. Sé que tu hauries volgut veure'm gaudir d'aquest moment històric, per això estaré amb les meves companyes, perquè estiguis on estiguis sàpigues que aquesta estrella també és teva, papa".

El seu pare havia mort el dia anterior a la final, però els familiars i els amics de Carmona havien acordat no comunicar-li la notícia per no pertorbar el seu estat d'ànim abans del partit més important de la seva vida. La futbolista del Reial Madrid ha marcat l'únic gol de la final entre Espanya i Anglaterra en el minut 29 i la seva celebració ha estat dedicar-lo a la mare d'una amiga que havia mort recentment, segons ha explicat ella mateixa davant els mitjans de comunicació en finalitzar l'enfrontament. La lateral esquerra també va ser l'autora del gol decisiu de les semifinals davant Suècia en l'últim minut del temps reglamentari.

La selecció espanyola arribarà demà a les 22 h a Madrid procedent de Sydney (Austràlia) després de fer una escala a Doha (Qatar). Posteriorment, està previst que comenci la celebració de l'històric títol amb l'afició que esperarà les campiones a la capital espanyola.

stats