Esports 03/02/2016

Valdés condueix l'Standard a la final de la Copa belga

Valdés celebra l'accés a la final de la Copa / VALDÉS

BarcelonaNomés tres dies després del seu debut a la Lliga belga, Víctor Valdés ha tornat a ser protagonista en l'empat de l'Standard Lieja (1-1) davant el Genk, conjunt que no va poder capgirar el 2-0 encaixat en l'anada de les semifinals de la Copa belga. Providencial a través de diferents aturades de mèrit, l'exporter blaugrana ha rebut el primer gol amb el seu nou equip al minut 19, obra de Nikos Karelis, que finalitzava amb èxit un contraatac després de desfer-se de Valdés.

Pocs minuts després, Adrien Trebel va empatar per l'Standard, un gol vital que va aconseguir fer valer un equip que sabrà aquest dimecres el rival a la final de la Copa, que sortirà de l'encreuament entre Bruges i Gant. A l'anada, el Gant va vèncer per 2-1. Especialment brillant va resultar una aturada a un xut de falta de Leon Bailey, que va obligar Valdés a estirar-se per treure una pilota que es dirigia a l'escaire. En el seu segon partit complet va tornar a resultar decisiu.