Futbol
Esports Futbol 21/09/2013

El Llevant aixeca dos gols i salva un punt a Almeria (2-2)

Els locals han reclamat un possible gol al temps afegit, però el porter Keylor Navas ha aturat la pilota sobre la línia de gol

Els jugadors del Llevant celebren un dels gols contra l'Almeria

BarcelonaDos gols gairebé consecutius d'El Zhar i el Pape Diop als minuts 55 i 60 han permès el Llevant salvar un punt a Almeria, després d'anar per sota en el marcador des de poc abans del descans. Finalment, l'equip de Joaquín Caparrós ha pogut empatar i sumar un valuós punt de la seva visita al Juegos del Mediterráneo (2-2).

El partit s'ha animat al temps afegit del primer temps, quan Juanfran ha fet caure Suso, en una acció que l'àrbitre ha castigat amb penal. Verza no ha fallat per fer l'1-0.

A la represa, Suso ha fet el segon amb un gol des de la distància. Però sense temps per celebrar el 2-0, l'Almeria ha vist com el Llevant retallava diferència, també de penal. El lateral Christian Fernández ha agafat un rival dins l'àrea i El Zhar ha transformat la pena màxima. El defensa local, a més, ha estat expulsat. Cinc minuts més tard, Diop ha recollit un refús després d'un córner per batre Esteban amb un golàs.