PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/05/2013

El Madrid posposa el títol del Barça

Els blancs superen 6 a 2 el Màlaga en un partit marcat pels xiulets del Bernabéu a José Mourinho

Albert Llimós

BarcelonaEl públic del Santiago Bernabéu ha parlat. L'afició madridista s'ha expressat de manera rotunda en xiular majoritàriament a la figura de José Mourinho abans de començar el partit. A més, els blancs han ovacionat Iker Casilas i han aplaudit Manuel Pellegrini. El missatge a Mourinho ha estat clar.

Un cop la pilota ha començat a rodar, els jugadors del Madrid s'han apressat a posposar el títol de Lliga del Barça i han golejat 6 a 2 el Màlaga. Els blaugrana hauran d'esperar el cap de setmana per poder sumar el quart triomf en cinc anys. Al minut 2 de partit, Raúl Albiol ha avançat els locals amb un cop de cap al primer pal. Ha estat el primer episodi d'uns 45 primers minuts frenètics. Hi ha hagut de tot.

La rèplica del Màlaga de Pellegrini també ha arribat a pilota aturada. El davanter Roque Santa Cruz ha aprofitat una segona jugada per empatar a un gol després d'un còrner servit pels andalusos. Cinc minuts més tard, al 20, Sergio Sánchez ha estat expulsat per fer caure Cristiano Ronaldo a l'interior de l'àrea. El Màlaga s'ha quedat amb deu futbolistes. El portuguès però, ha errat el penal que li havien fet a ell mateix. Al minut 26, Cristiano no ha perdonat i ha fet el 2 a 1 en una falta dins de l'àrea molt protestada pels jugadors del Màlaga. L'extremeny Gil Manzano ha assenyalat com a cessió una jugada en què un futbolista del Màlaga s'havia creuat per tallar la pilota. Cristiano ha celebrat el gol amb crits de "Jo, aquí! Jo, aquí!".

El descontrol dels de Pellegrini l'ha aprofitat Ozil al 31 per fer el 3 a 1 gràcies un ràpid contraatac. Lluny de rendir-se, els andalusos han seguit jugant la pilota i Antunes ha retallat diferències amb un gol espectacular des de fora de l'àrea. L'alegria blanc-i-blava ha durat poc. El porter Willy Caballero ha marxat lesionat i l'ha substituït Kameni. A més, en l'últim sospir del primer temps, Benzema ha marcat el 4 a 2 després d'una acció generosa de Cristiano. Altra vegada, els futbolistes del Màlaga han reclamat a Gil Manzano. En aquest cas, fora de joc de Coentrao, qui no ha intervingut en la jugada tot i que ha distret els defenses andalusos.

Al segon temps, el ritme ha baixat. Al minut 63, Modric ha fet el 5 a 2 amb un gran gol des de la frontal i als pocs minuts el Màlaga s'ha quedat amb nou jugadors per expulsió de Demichelis. El central ha vist la segona groga per una entrada a Cristiano Ronaldo quan encara faltava un quart d'hora per acabar. La mala notícia pel Madrid ha estat la lesió d'Ozil. L'alemany ha abandonat el terreny de joc amb llitera i gestos evidents de dolor per problemes al turmell. Al minut 91, Di Maria ha fet el 6 a 2 definitiu amb un xut llunyà.