PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/05/2012

El Vila-real, nou equip de la Segona Divisió

La seva derrota a casa contra l'Atlètic de Madrid (0-1) combinada amb el triomf del Rayo Vallecano contra el Granada (1-0) i el triomf del Saragossa a Getafe (0-2) precipita el descens dels castellonencs

Ara
1 min
Gabi i Bruno durant el partit

BarcelonaEl Vila-real de Miguel Ángel Lotina ha perdut la categoria després de perdre a casa contra l'Atlètic de Madrid (0-1). A més, el triomf del Saragossa i el Rayo Vallecano han precipitat el descens del conjunt castellonenc, que acompanyarà el Racing i l'Sporting a Segona.

El Rayo Vallecano s'ha salvat amb un gol en l'últim minut de Raúl Tamudo després d'una jugada molt embolicada en què hi havia fora de joc i unes possibles mans. A més, el triomf del Saragossa a Getafe (0-2) també ha condemnat un Vila-real que jugarà la propera temporada a la Segona Divisió i que de retruc fa baixar el seu filial.

I és que aquest descens provoca que a la Segona Divisió el Vila-real B baixi a la Segona Divisió B i aleshores només hi ha tres equips de la part baixa que perden la categoria. Això beneficia el Girona, que a dia d'avui ja estaria salvat, i el Sabadell, que ara ja està vuit punts per sobre del descens. Ara mateix, a més del filial del Vila-real, els equips que baixarien són el Nàstic, el Cartagena i l'Alcoià.

stats