Segona Divisió
Esports Futbol 14/09/2012

El Sabadell remunta dos gols per imposar-se al Reial Madrid Castilla (2-3)

Moha i Aníbal han capgirat el marcador en vuit minuts esbojarrats de la segona meitat

El Sabadell ha anotat tres gols

MadridEl Sabadell ha remuntat dos gols contra el Reial Madrid Castilla (2-3) per endur-se la victòria a l'Alfredo Di Stéfano. Moha i Aníbal han capgirat el marcador en vuit minuts esbojarrats de la segona meitat.

El filial del Reial Madrid s'ha avançat amb dos gols a la primera meitat. Juanfran (minut 14) ha anotat el primer gol i Jesé Rodríguez (minut 35), el segon. L'equip local ha dominat el joc durant els primers 45 minuts.

Després del descans, el Sabadell no s'ha donat per vençut i ha anotat tres gols en vuit minuts per capgirar el marcador. Moha (minut 49) i Aníbal (minuts 53 i 57) han sigut els autors dels gols de l'equip català, que ha exhibit una gran eficàcia anotadora.

El Reial Madrid Castilla, que no perdia a casa des del mes de novembre del 2011, ha intentat empatar el partit en uns últims 30 minuts molt emocionants, però el Sabadell s'ha mostrat molt rigorós en defensa. L'equip que entrena Lluís Carreras fins i tot ha disposat d'alguna oportunitat més al contraatac per anotar el quart gol.

Reial Madrid Castilla, 2: Mejías; Fabinho (Jota, Min.75), Nacho, Iván, Casado; Mosquera, Álex (José Rodríguez, Min. 53), Juanfran, Denis (Óscar Plano, Min.53); Borja i Jesé.

Sabadell, 3: Nauzet; Óscar Ramírez, Abraham Paz (Toni Lao, Min.65), Tortolero, Víctor; Moha (Juvenal, Min.82), Ciércoles, Eneko, Lanza (Uli Dávila, Min.78), Hidalgo i Aníbal.

Gols: 1-0. min. 14: Juanfran. 2-0. min.35: Jesé. 2-1. min. 49: Moha. 2-2, min.53: Aníbal. 2-3, min.57: Aníbal.

Àrbitre: Melero López. Groga a Tortolero (Min. 21), Mosquera (Min. 29), Nacho (Min. 29), Jesé (Min. 58), Ciércoles (Min. 83) i Víctor (Min.84).

Incidències: 2.560 espectadors a l'estadi Alfredo Di Stéfano.