BARÇA
Esports Futbol 04/09/2014

Abidal: "Volia seguir al Mònaco, però el nou entrenador no comptava amb mi"

El defensa francès deixa clar en una entrevista a la Cadena Cope que el seu adéu del Mònaco no ha tingut res a veure amb l'enrenou de Víctor Valdés

Ara
1 min
Éric Abidal: “Tinc 34 anys, però encara tinc ganes de continuar jugant”

BarcelonaEl defensa francès Éric Abidal ha explicat a 'El Partido de las 12' de la Cadena Cope quines han estat les causes del canvi d'equip d'aquest estiu. "Volia seguir al Mònaco, però va arribar un entrenador nou que no comptava amb mi. Jo volia seguir jugant a futbol i he aprofitat. Per això he fitxat per l'Olympiacos", ha explicat el jugador.

Abidal ha volgut deixar clar que el seu canvi d'equip no ha tingut res a veure amb la negativa del Mònaco de no fitxar Valdés tot i haver-hi un acord: "No ha tingut res a veure, no sabia res. Sabia que tenia contacte amb ells des de feia un any". Abidal també ha parlat del Barça: "Quan Messi està bé, l'equip està millor, però és difícil estar sempre al cent per cent. Li desitjo el millor al Barça i a ell", ha conclòs.

Preguntat per la selecció francesa, ha dit: "Em va afectar molt no anar al Mundial, però cal tenir una mentalitat positiva i pensar en l'equip".

stats