FUTBOL
Esports  /  Futbol 04/11/2014

Un aficionat de l'Hapoel i un jugador del Maccabi s'enfronten a cops de puny i l'àrbitre ha de suspendre el derbi de Tel Aviv

Zahavi, exjugador de l'Hapoel, ha empatat de penal i ha celebrat el gol amb un gest desafiador cap a la seva antiga afició

Efe
1 min

JerusalemEl derbi de Tel Aviv entre l'Hapoel i el Maccabi ha hagut de ser suspès després que Eren Zahavi, del Maccabi, s'enfrontés a cops de puny i puntades de peu amb un aficionat que va saltar al camp per agredir-lo i comencés una vergonyosa batalla sobre la gespa.

A l'estadi de Bloomfield, després que Zahavi, exjugador de l'Hapoel, empatés el partit de penal i ho celebrés amb un gest desafiador cap a la seva antiga afició, un aficionat ha saltat a la gespa i ha intentat agredir el mitjapunta israelià, que, en comptes d'intentar calmar la situació, s'ha defensat, la qual cosa ha iniciat la tangana.

Un cop ha pogut controlar la situació, l'àrbitre del partit, Roei Reinshriber, ha expulsat amb vermella directa Zahavi, que, furiós, ha demanat als seus companys que abandonessin el camp, malgrat que no li han fet cas. Tot i això, el partit ha continuat. Però mentre Zahavi marxava als vestidors escortat per la policia, un grup d'aficionats del Maccabi han saltat a la gespa per protestar per l'expulsió de la seva estrella.

Davant la incapacitat de les forces de seguretat de restaurar l'ordre, al minut 43, l'àrbitre, d'acord amb els capitans dels dos equips, ha suspès el derbi davant l'enuig de les aficions.

Aquest dimarts està previst que es reuneixi d'urgència la Comissió Antiviolència de l'Esport per avaluar els incidents de la "nit més fosca del futbol a Israel", com ja se l'anomena al país. El comitè de disciplina de la Federació israeliana de Futbol farà el mateix en les pròximes hores.

stats