FUTBOL
Esports Futbol 07/01/2015

Alex Song deixa la selecció del Camerun

El jugador cedit pel Barça al West Ham ha estat internacional en 49 ocasions

Efe
1 min
Song intenta frenar Mikeri al Tunísia-Camerún

BarcelonaAlex Song ha anunciat que no tornarà a jugar amb la selecció del Camerun, després de quedar fora de la convocatòria per a la Copa d'Àfrica 2015 que es disputarà a Guinea Equatorial. Song, l'actual jugador del West Ham anglès, no ha tornat a jugar amb el seu equip nacional des que el Camerun va caure eliminat al Mundial del Brasil 2014, i ha admès que hi ha hagut "moltes converses" per ser al torneig africà, tot i que després de pensar-hi molt i parlar-ne amb la família, aquesta ha estat la millor decisió.

"El meu amor pel meu país mai canviarà, però vull prendre'm el temps que calgui a centrar-me en el futbol domèstic i començar a reconstruir la meva carrera al West Ham. Desitjo tot el millor per al Camerun. La selecció sempre serà al meu cor", ha assenyalat el migcampista. El jugador cedit pel Barça va debutar amb el Camerun en un partit davant el Marroc el novembre del 2005.

Alex Song ha estat internacional en 49 ocasions, l'última, en la derrota mundialista davant Croàcia, partit en el qual va ser expulsat amb vermella directa per agressió a Mario Mandzukic i va ser sancionat amb tres partits. La seva selecció va caure també en l'últim partit contra el Brasil i va acabar en l'última posició del grup A.

stats