1a divisió
Esports Futbol 19/12/2010

L'Almeria vol confirmar la seva recuperació davant un Getafe que lluita per entrar a Europa

L'Almeria ha recuperat les bones sensacions després de l'arribada de José Luís Oltra, a la banqueta; mentre el Getafe ha deixat de patir pel descens per somniar en Europa

Redacció
1 min

BarcelonaL'Almeria arriba al partit després de derrotar el Sevilla a domicili (1-3); i de mostrar millores en el joc als partits contra el Saragossa i el València. I es pren el partit d'aquest diumenge com una bona oportunitat per confirmar que l'arribada de José Luís Oltra a la banqueta ha estat un bon revulsiu per l'equip andalús. A més, l'Almeria ha recuperat aquesta setmana els jugadors lesionats de curta durada: Marcelo Silva, Juanma Ortiz i Hernán Bernardello.

Sembla bastant provable que el tècnic farà tornar Juanma Ortiz a la defensa; però no és clar que col·loqui Bernardello a l'onze inicial, pel fet que torna d'una lesió muscular. En qualsevol cas, l'objectiu és mantenir l'ordre en defensa i buscar la verticalitat.

El Getafe, de la seva banda, lluitarà per acabar l'any en posició europea, desbancant l'Atlètic de Madrid. Però per fer-ho necessita els tres punts i confiar en una derrota dels matalassers. Tot plegat per posar la cirereta a una ratxa, de moment, de 3 victòries consecutives en lliga (Sevilla, Mallorca i Vila-real).

Per aconseguir-ho, Míchel, entrenador dels madrilenys, haurà de substituir a l'onze inicial els sancionats 'Cata' Díaz i Albín. A més, tampoc podrà comptar amb els lesionats Borja Fernández, Mario Álvarez i Adrián Colunga.

stats