Espanyol
Esports Futbol 18/05/2015

Álvaro lamenta que la Lliga no duri dues jornades més: "Podríem haver-nos enganxat als de dalt"

El central de l'Espanyol creu que serà difícil entrar a Europa, però s'intentarà guanyar a Vigo perquè queda "una mínima possibilitat"

Ara
2 min
Álvaro González en roda de premsa / ESPANYOLTV

BarcelonaEl central de l'Espanyol Álvaro González ha reconegut aquest dilluns, a falta d'una jornada per acabar la Lliga, que serà difícil que el seu equip pugui anar a Europa, però els queda "una mínima possibilitat" i el seu objectiu ara és guanyar a Vigo. Respecte a la derrota contra el Reial Madrid (1-4) al Power8 Stadium, el defensa ha destacat: "Va ser un resultat ampli, encara que a la primera part vam ser molt superiors, va faltar aquesta última passada". "Quan vam empatar (1-1) ens vam créixer i ells a la contra són letals, ens van fer molt de mal", ha afegit Álvaro González.

Malgrat la derrota, el futbolista creu que l'Espanyol va deixar una bona imatge en l'últim partit del curs a casa. "Ens vam proposar marxar satisfets i ho vam fer, encara que no pel resultat. Ens vam dir que havíem de sortir satisfets sobre entrega, actitud i treball". El canvi de sistema, amb tres centrals i dos laterals amb més recorregut, va ser ben rebut pels jugadors blanc-i-blaus: "Vam fer pensar molt al Madrid, vam tenir la possessió. Però al final, quan proposes un partit de tu a tu, el físic passa factura, encara que a la primera part vam gaudir del joc de l'equip".

Álvaro, d'una altra banda, ha afirmat que la temporada acaba amb bon gust de boca. "Tenim la sensació que si dura dos partits més igual ens enganxem a dalt" i "finalitzar amb confiança és important, perquè en les deu últimes jornades hem perdut contra Barça i Madrid, però la resta són victòries o empats", ha analitzat.

Amb vista al pròxim curs, el càntabre ha afirmat que l'objectiu és "enganxar a la gent i donar un passet endavant". "Volem mantenir el d'aquest any, seguir per aquest camí i que ens doni una empenta per lluitar per alguna cosa més", ha afegit.

"Aquesta temporada ens hem quedat a un partit de lluitar per Europa i a un altre de la final de Copa", ha recordat el central blanc-i-blau.

Quant a la seva situació personal, Álvaro s'ha mostrat satisfet: "Estic molt content per la confiança que se m'ha donat des del principi, tant el club com els companys. El meu balanç és positiu, estic satisfet".

stats