Futbol

“El dia que perdi la il·lusió seré el primer a marxar”

Iniesta renova amb el Vissel Kobe japonès fins al 2023

Àlex Gozalbo
2 min
Andrés Iniesta

BarcelonaCoincidint amb el seu 37è aniversari, Andrés Iniesta va fer ahir una roda de premsa per anunciar que renova pel Vissel Kobe. El jugador, que va fitxar l’any 2018 per l’equip japonès, ha signat un contracte per a les dues pròximes temporades. La vinculació finalitzarà l’any 2023. “Fa tres anys vaig començar un repte apassionant. Va ser un pas molt important per a la meva família. Durant aquests tres anys hem passat moments durs, però també hem aconseguit els dos primers títols de la història del club i hem jugat la Champions asiàtica. Per a mi ha sigut molt especial”, va dir Iniesta.

“Avui és un dia molt important. Seguir vinculat a aquest projecte dos anys més és molt especial. Sempre he valorat sentir-me estimat i la motivació la segueixo mantenint. Em fa molta il·lusió seguir escrivint la història d’aquest club junts. Aquí ens sentim com a casa”, va afegir Iniesta, que va enviar un missatge de força a la societat per combatre el coronavirus. L’exjugador del Barça allarga la seva vinculació perquè manté la motivació intacta. “El dia que perdi la il·lusió seré el primer a marxar”, va anunciar.

Hiroshi Mikitani, propietari del club i de Rakuten, va lloar la personalitat d’Iniesta “i la seva ment feta per al futbol”. El dirigent va informar que el futbolista s’ha ajustat el seu salari en un moment en què tant els clubs nipons com els de la resta de món “pateixen una situació econòmica difícil” a causa de la pandèmia. “Espero que la seva filosofia i la seva postura puguin influir a tot el Japó”, va dir Mikitani.

Recuperat de la lesió

El migcampista format a La Masia Andrés Iniesta es va operar el passat mes de desembre. El motiu va ser un trencament del recte femoral de la seva cama dreta, produït durant la fase final de la Lliga de Campions asiàtica. L’exblaugrana va ser intervingut quirúrgicament pel doctor Ramon Cugat a la ciutat de Barcelona, on ha fet part de la seva recuperació. “L’operació ha sigut un èxit. El meu objectiu és tornar a gaudir del que més m’agrada”, va dir. Iniesta va reaparèixer fa uns dies jugant 16 minuts del partit contra el Sanfrecce Hiroshima.

Iniesta porta disputats 78 partits. El migcampista ha marcat 16 gols i ha donat 18 assistències. Rakuten TV va estrenar fa un any un documental que compta amb material inèdit sobre les principals fites del jugador dins del món del futbol i també sobre la seva vida personal. El llargmetratge ofereix una mirada íntima de la vida del futbolista i de la seva carrera, des de l’inici de la seva trajectòria a La Masia.

stats