Espanyol
Esports Futbol 30/10/2012

L'Apmae s'uneix a Sergio Oliveró per fer candidatura conjunta a la presidència de l'Espanyol

L'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol ha confirmat que s'uneix al projecte de l'actual vicepresident del club blanc-i-blau, i també candidat a les eleccions del 19 de novembre

Ara
1 min
Roman Escuer i Sergio Oliveró, a l'Orfeó Gracienc

BarcelonaL'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol, representada en el seu portaveu Roman Escuer, i Sergio Oliveró aniran junts a les eleccions a la presidència de l'Espanyol del pròxim 19 de novembre. Tots dos candidats ho han anunciat en una roda de premsa convocada a l'Orfeó Gracienc aquest dimarts.

"Es donen les condicions perquè el soci de la grada sigui determinant. Hi ha partit i el guanyarem", ha assegurat Roman Escuer, que xifra en el 30-32% el bloc accionarial que podria aglutinar aquesta candidatura conjunta, que rivalitzarà al prop del 40% que es calcula que dominen entre Ramon Condal i Daniel Sánchez Llibre. El projecte d'Apmae i Oliveró rebrà el nom "Genètica perica, més de tots", afegirà dos consellers de la llista de l'associació a l'equip d'Oliveró i proposa la creació d'una oficina per delegar accions.

Escuer creu que "ara" és el moment que l'Apmae passi a l'acció i torna a recordar el greu perill que pateix l'Espanyol de no poder esquivar el concurs de creditors. En cas que s'hi aculli, l'entitat blanc-i-blava descendiria a Segona Divisió B. "És un panorama crític. Una de les nostres primeres mesures seria negociar el deute a curt termini per convertir-lo en llarg", ha apuntat.

"El club necessita un canvi de dalt a baix –ha sentenciat Escuer–. S'ha de fer un Espanyol més sòlid i de tots. Hem d'acabar amb el clientelisme i l'obscurantisme".

La setmana passada l'Apmae ja va aprovar en assemblea que es negociés amb altres candidatures per presentar-s'hi conjuntament en cas de posar en comú els programes. Després d'una setmana de reunions amb Oliveró (i també amb Collet, amb qui no s'ha arribat a un acord), l'Apmae ha oficialitzat una unió que ja s'esperava des de feia setmanes.

stats