FUTBOL
Esports 05/03/2015

50 euros de multa per dir-li a una àrbitre: "Tant de bo Franco aixequés el cap i t'enviés al teu lloc, la cuina"

La Federació Andalusa de Futbol multa la UD Tesorillo després que els seus aficionats insultessin una àrbitre assistent durant un partit

Ara
1 min

Barcelona"Tant de bo Franco aixequés el cap i t'enviés al teu lloc, que és la cuina" o "Vés a fregar, que aquest no és el teu lloc" són les frases, a més de diversos insults, que va escoltar una àrbitre assistent al camp de la UD Tesorillo, club de Cadis de la Segona divisió andalusa, durant un partit d'aquest equip contra el Jédula.

La Federació Andalusa de Futbol ha decidit sancionar el club amb 50 euros, una quantitat que, segons ha indicat l'agència EFE, el Sindicat d'Àrbitres de Futbol d'Espanya ha qualificat com "una burla", ja que la considera "minúscula i insignificant".

Segons recull l'acta arbitral, els aficionats van dirigir-se a l'àrbitre assistent en "reiterades ocasions" cridant-li insults sexistes, grolleries.

El club ha fet públic un comunicat en què assegura que "rebutja" els fets i "demana perdó públicament a l'assistent i a tot el col·lectiu arbitral". El club afegeix que la junta directiva del club la formen "un reduït grup de persones" als que els és "impossible poder controlar l'actitud reprovable de certs espectadors" i explica que, "com a mostra de la bona predisposició per eradicar aquests actes", el club "ha pres la decisió d'apartar definitivament un jugador que també va insultar l'assistenta".

stats