LLIGA ANGLESA
Esports Futbol 30/03/2012

El capità de l'Aston Villa, Stiliyan Petrov, pateix leucèmia aguda

La malaltia del jugador s'ha confirmat després que el doctor Ian McGuineness fes una sèrie de proves al futbolista, que havia patit un procés febril

Efe
1 min
Stiliyan Petrov / NEVILLE WILLIAMS / ASTON VILLA / GETTY IMAGES

LondresEl capità de l'Aston Villa, l'internacional búlgar Stiliyan Petrov, pateix leucèmia aguda, segons ha informat aquest divendres el club anglès a la seva pàgina web.

La malaltia del jugador, de 32 anys, s'ha confirmat aquest divendres al matí després que el doctor Ian McGuineness fes una sèrie de proves al futbolista degut a que va patir un procés febril després del partit de dissabte entre el seu equip i l'Arsenal.

"Esperem saber més de la situació de Stiliyan en poc temps. Ara hem de donar suport al jugador i a la seva família", ha indicat el club en el comunicat. "Stiliyan és molt estimat per molts al club i rebrà tot l'afecte que tenim perquè això arribi a bon port", ha afegir l'entitat, que ha conclòs dient: "Esperem que durant aquest temps es respecti la privacitat de Stiliyan. Nosaltres informarem sobre la seva situació en quan tinguem notícies", ha assenyalat l'Aston Villa.

stats