BRASIL 2014
Esports Futbol 15/07/2014

Bany de masses de la selecció alemanya en arribar a Berlín

Els jugadors s'han passejat per la ciutat en un camió descapotable mentre rebien les felicitacions dels aficionats

Ara
1 min
Els jugadors alemanys s'han passejat pels carrers de Berlín / KAY NIETFELD / AFP PHOTO

BarcelonaLa selecció alemanya de Joachim Löw ha aterrat aquest dimarts a Berlín amb la seva quarta Copa del Món. Abans de baixar de l'avió, el seleccionador alemany s'ha fet una foto a la cabina de l'avió amb els pilots, que no han volgut perdre l'oportunitat de fotografiar-se al costat de la Copa del món.

Els jugadors alemanys s'han passejat per la ciutat en un camió descapotable i han rebut les felicitacions dels aficionats, que no han volgut perdre's l'arribada del seu combinat nacional.

La festa, després del passeig per Berlín, s'acabarà a la Porta de Brandenburg, on centenars de milers d'aficionats s'esperen davant d'un escenari per donar la benvinguda a la selecció campiona del món.

El primer que s'ha adreçat als aficionats ha estat el seleccionador, Joachim Löw: "Sense vosaltres no seríem aquí. Tots som campions del món". Sobre l'escenari, els jugadors i els integrants del cos tècnic han ballat, saltat i han fet broma amb els aficionats. "Això és increïble", ha dit el capità, Philipp Lahm, ensenyant la copa.

Els jugadors alemanys han gaudit d'allò més amb la celebració i han anat penjant fotos als seus comptes de Twitter:

stats