SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/01/2012

El Barça B no passa de l'empat contra el Numància (1-1)

El filial ha sumat un punt que no li serveix per gaire, ja que el seu objectiu és anar ascendint cap a les primeres posicions de la taula

Ara
1 min

BarcelonaEmpat estèril del Barça B a casa. Els homes d'Eusebio Sacristán s'han avançat en el marcador en el minut 58 gràcies a Jonathan Soriano, que ha aprofitat un mal refús del porter visitant, que ha intentat atrapar la pilota i no ho ha aconseguit. Fins aleshores, el Barça B havia gaudit de les millors ocasions. I és que ha arribat a estavellar dues pilotes al pal.

Però després del gol del filial el Numància, el Barça B ha reaccionat i ha millorat el seu joc: ha arribat més i amb més força i ha acabat empatant al minut 72 amb una rematada de cap de Del Pino. Jordi Masip no hi ha pogut fer res.

Minuts més tard Eusebio ha fet entrar Rodri i Carmona per intentar guanyar el partit, però han entrat massa tard, sense temps per poder fer alguna cosa. Amb aquest punt el Barça B en suma 24, mentre que el Numància en té 26.

Fitxa tècnica:

1 - Barcelona B: Masip; Montoya, Bartra, Muniesa, Lobato; Dos Santos (Carmona, min. 88), Rafinha, Sergi Roberto (Rodri, min. 85); Deulofeu (Riverola, min. 60), Tello i Jonathan Soriano.

1 - Numància: Eduardo; Unai (Malón, min. 65), Jaio, Cabrera, Nano; Cedric (Victor Andrés, min. 70), Julio Álvarez, Sunny, Lago Junior; Bedoya (Del Pino, min. 59) i Juanjo.

Gols: 1-0, min. 58: Soriano. 1-1, min. 72: Del Pino.

Àrbitre: López Acera (col·legi extremeny). Targeta groga als visitants Bedoya (min. 24), Unai (min. 25), Juanjo (min. 40) i Lago Junior (min. 44).

Incidències: 2.567 espectadors al Miniestadi.

stats