LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 31/05/2015

El Barça B perd la categoria per la porta del darrere (2-5)

El filial perd contra un Leganés que no s'hi jugava res i baixa matemàticament a la Segona B a falta d'una jornada

Ara
2 min
El Barça B ha perdut contra el Leganés / LFP

BarcelonaAl Barça B li feia falta derrotar el Leganés i esperar una combinació de resultats per seguir somiant en la permanència. Però no ha passat ni una cosa ni l'altra. El filial blaugrana ha caigut estrepitosament a casa, contra un Leganés que no s'hi jugava res, i ha dit adéu a la divisió de plata a falta d'una jornada (2-5).

Els joves jugadors de Jordi Vinyals han tornat a fer un partit auster, amb algunes estones de bon futbol però molts errors en defensa. A més a més, quan s'han vist matemàticament descendits han abaixat els braços. El revulsiu del canvi d'entrenador no va donar els fruits desitjats i el Barça B torna a baixar un graó.

Munir ha donat esperança al filial, amb un gol al quart d'hora de joc, però com ha passat altres vegades el Barça B no ha pogut controlar la pilota ni ampliar l'avantatge. El Leganés ha vist l'oportunitat de fer mal i ha capgirat el marcador, amb els gols d'Eraso (abans del descans) i d'Álvaro García (a l'inici de la represa).

El Barça B ha pogut tornar a empatar, per mitjà de Palencia, però el Leganés ha demostrat ser clarament superior i tornar a avançar-se. Rubén Jiménez i Eraso, amb dos gols més, han fet pujar el 2-5 al marcador final. Quan s'ha acabat el partit, els aficionats han acomiadat amb indiferència els seus jugadors, conscients que es perdria la categoria d'una manera o d'una altra.

Fitxa tècnica:

Barça B: Suárez; Campins, Diagne (Bicho, min. 75), Ié, Palencia; Gumbau, Babunski (Halilovic, min. 57), Cámara (Dongou, min. 57); Sandro, Munir i Joan Román.

Leganés: Dani Barrio; Rubén Peña, Mantovani, Postigo, César Soriano; Erik, Eraso, Diamanka; Álvaro, Fran Moreno i Rabello.

Gols: 1-0: Munir, min. 11. 1-1: Eraso, min. 37. 1-2: Álvaro, min. 52. 2-2: Palencia, min. 60. 2-3: Rubén Peña, min. 71. 2-4: Eraso, min. 77. 2-5: Eraso, min. 93.

Àrbitre: De la Fuente Ramos (comitè castellanolleonès). Ha amonestat Palencia (min. 80), per part del Barcelona B, i Ruben Peña (min. 54), per part del Leganés.

Incidències: Partit de la 41a jornada de la Lliga Adelante disputat al Miniestadi davant 1.705 espectadors.

stats