Copa Catalunya
Esports Futbol 21/05/2014

El Barça s'endú la Copa Catalunya als penals (0-0)

Munir ha transformat el penal definitiu que ha donat la victòria al conjunt blaugrana (3-2)

Martí Molina
1 min
Un moment de la final de la Copa Catalunya / DAVID BORRAT

GironaEl Barça ha guanyat la final de la Copa Catalunya després de derrotar l'Espanyol a la tanda de penals, després que el partit acabés en empat a zero. En una competició envoltada per la polèmica, ja que tots dos equips havien decidit participar-hi amb els equips filials, els blaugranes han aixecat el trofeu gràcies a vèncer per 3-2 en els llançaments dels dels onze metres.

Per aquest fet, perquè Barça i Espanyol havien decidit participar amb els filials, ha estat una final descafeïnada que tan sols ha acollit 2.950 seguidors a l'estadi gironí de Montilivi, segons dades oficials.

El partit tampoc ha afavorit l'espectacle, ja que ha estat més aviat lent. L'Espanyol ha dut la iniciativa a la primera meitat i en alguns trams de la represa, amb ocasions clares per a Mamadou Sylla, que no ha sabut rematar amb encert. El Barça, de la seva banda, tan sols ha tingut alguna arribada esporàdica en els primers 45 minuts mentre que ha posat setge al tram final de partit, en què també hi ha hagut una picabaralla que ha acabat amb les targetes per a Patric i Bailly.

Amb empat sense gols s'ha arribat a la tanda de penals. El Barça ha agafat avantatge (2-1) però ha deixat que els blanc-i-blaus empatessin a dos. Tot i això, Aaron Martín ha errat el cinquè penal i Munir ha donat el títol al Barça.

stats