Lliga de Campions
Esports Futbol 17/09/2013

El Bayern comença la defensa de la Champions amb una golejada al CSKA (3-0)

Alaba ha obert el marcador ja al minut 4 i Mandzukic abans del descans i Robben a la represa han completat la victòria

BarcelonaEl Bayern de Munic ha arrencat la Lliga de Campions amb una victòria contundent contra el CSKA de Moscou (3-0). Ja als quatre minuts, un gol de falta d'Alaba ha encarrilat el triomf dels homes de Guardiola, que no han donat cap opció al seu rival rus.

Amb un joc fluid i cada cop més marcat pel segell de Pep Guardiola, el Bayern ha arraconat el CSKA al seu camp. Mandzukic, després de perdonar en un un contra un, ha fet el segon abans del descans. Honda era l'única opció visitant de crear perill, però no ha sigut prou argument per fer pessigolles als bavaresos. Robben va ampliar l'avantatge a la represa per confirmar el triomf per 3-0. Shaqiri i Schweinsteiger, però, encara haurien pogut ampliar la golejada.