Futbol
Esports Futbol 30/11/2013

El Bayern no es distreu i derrota l'Eintracht Braunschweig amb dos gols de Robben (2-0)

L'equip que entrena Pep Guardiola es manté líder amb quatre punts d'avantatge sobre el Bayer Leverkusen i set respecte el Borussia Dortmund

BarcelonaDos gols de Robben, l'un als dos minuts de partit i l'altre a la mitja hora, han servit perquè el Bayern Munic derroti l'Eintracht Braunschweig i es mantingui com a líder en solitari de la Bundesliga (2-0).

L'equip que entrena Pep Guardiola cada vegada és més fidel a l'estil de joc que proposa l'entrenador, i que tant va enamorar al Barça. Aquest dissabte no ha fet falta la millor versió dels bavaresos per aconseguir els tres punts, entre altres coses perquè jugaven contra el cuer de la Bundesliga.

Amb la classificació per a vuitens de la Champions assegurada, i com a primer de grup, el Bayern Munic també camina amb pas fort a la Bundesliga, on és líder en solitari després de 14 jornades (12 victòries i 2 empats), a quatre punts del Bayer Leverkusen i a set del Borussia Dortmund.

Aquest dissabte, a banda del triomf bavarès, el Leverkusen ha derrotat el Nuremberg (3-0) i el Dortumnd s'ha imposat a domicili al Mainz (1-3).