FUTBOL
Esports Futbol 28/04/2015

El Bayern de Guardiola cau eliminat de la Copa als penals i no podrà aconseguir el triplet (2-1)

Els alemanys no han transformat cap pena màxima

Neuer es lamenta / EFE

BarcelonaEl Bayern Munic ja no opta al triplet. El conjunt de Pep Guardiola, que la setmana vinent visitarà el Camp Nou a la Lliga de Campions, ha caigut eliminat de la Copa a les semifinals a mans del Borussia Dortmund després de disputar la pròrroga i els penals, on s'ha decidit el xoc (2-0 des de la línia de pena màxima, ja que el Bayern ha fallat tots els penals).

Els alemanys no han pogut celebrar el títol de la Bundeslliga, aconseguit dies enrere, amb el triomf a la competició del KO. Robert Lewandowski ha sigut l'autor de la diana que ha desnivellat la igualtat inicial (minut 29). Els de l'Allianz Arena han tingut les millors ocasions i han dominat el joc de la mà del seu mig del camp, liderat per Thiago Alcántara.

L'exblaugrana, amb detalls de geni, ha tornat a quallar un enorme partit i ha demostrat haver recuperat el seu genial nivell competitiu. Tot i això, Aubameyang ha empatat a quinze minuts pel final. El tècnic de l'equip local ha intentat dinamitar el matx amb l'entrada d'Arjen Robben, recuperat de la seva lesió.

L'holandès, però, només ha estat 18 minuts sobre la gespa de l'estadi muniquès. El davanter ha tornat a recaure de les seves molèsties físiques i no ha pogut acabar el partit, que ha anat a la pròrroga. L'exjugador del Reial Madrid no jugarà contra l'equip de Luis Enrique el proper dimecres.

Llavors, Schweinsteiger ha pogut tancar el triomf de cap, però el seu llançament no ha suposat el 2-1. L'expulsió del visitant Kevin Kampl a la repressa del temps extra no ha sigut sinònim de sentencia, i les semifinals de la Copa s'han decidit als penals, on els de Klopp han estat més encertats.Lahm i Xabi Alonso han fallat els dos primers del Bayern en relliscar just en el moment del xut. Neuer ha aturat un penal, però el porter ha volgut xutar el quart penal i també l'ha fallat. Els de Munic doncs, no han transformat un sol penal.