LLIGA BBVA
Esports Futbol 01/09/2015

Bryan Ruiz i Miguel Lopes: dos fitxatges frustrats per no arribar la documentació a temps a la Lliga

El de David de Gea pel Reial Madrid no és el primer traspàs de la Lliga que s'atura perquè els contractes es presenten fora de termini

N.g.
1 min
Bryan Ruiz no va poder fitxar pel Llevant / LEVANTEUD.COM

BarcelonaDavid de Gea, de moment, segueix sent jugador del Manchester United. Aquest dilluns, a les 12 de la nit, es tancava el mercat de fitxatges i, segons la Lliga, la documentació per fer efectiu el traspàs del porter del United al Reial Madrid va arribar fora de termini.

El de De Gea no és el primer cas d'un traspàs frustrat per presentar la documentació tard. En el mercat d'hivern 2004/2005, el Llevant volia fitxar Bryan Ruiz, del Fulham. El jugador va arribar a un acord amb el conjunt granota, però la documentació va arribar tard a la Lliga. El Llevant va presentar un recurs a la FIFA, que una setmana més tard va anunciar que no li donava la raó i el jugador de Costa Rica va haver-se de quedar al Fulham.

El mateix li va passar al Saragossa amb Miguel Lopes el 2011. El club aragonès va explicar a la seva web que la transferència del jugador del Porto no es va poder realitzar "per haver-se tancat el mercat de fitxatges quan ja s'havia iniciat el procès, i per la diferència horària existent amb Portugal". La FIFA tampoc va donar la raó al Saragossa.

stats