FUTBOL
Esports Futbol 24/09/2019

"Els catalans en relació a Espanya, i a l'inrevés, hauríem de cosir més que desfer": Del Bosque a la SER en 10 frases

L'exseleccionador estatal parla de l'actualitat i del premi que aquest dilluns va rebre Messi

Ara
2 min
Vicente del Bosque, durant l'entrevista a 'El larguero'

BarcelonaVicente del Bosque, exseleccionador espanyol de futbol, ha parlat sobre l'actualitat, tant política com esportiva, en una extensa entrevista al programa 'El larguero' de la Cadena SER. Aquestes són les 10 frases més destacades de l'entrenador:

  1. "No només els catalans en relació a Espanya, sinó també els espanyols en relació a Catalunya hauríem de cosir més que no pas desfer. Catalans, bascos, andalusos... Tots tenim els nostres defectes i d'aquesta diversitat ha de sortir alguna cosa bona. Que la Lliga es quedi sense els equips catalans, això em faria mal si arribés a passar! I això és no res, és un tema poc important comparat amb el que és la independència, tot i que jo no hi entenc gaire d'això".
  2. "El The Best reconeix el millor jugador i ara crec que Messi és el millor jugador. No han tingut en compte no ser campió d'Europa, però va guanyar la Lliga".
  3. "Per a mi, Messi és el millor jugador. Però ho dic sense desmerèixer Cristiano Ronaldo. Em sembla d'aquells jugadors de carrer que regatejava tothom... Ho ha fet davant grans jugadors, davant de diferents sistemes de joc. És un gran jugador i té la virtut del regat, que és un fet que cada vegada costa més de veure".
  4. "Valverde deia que les crisis duren tres dies i és cert, són crisis de jornada a jornada. Valverde és totalment vàlid, està capacitat de sobres per dirigir el Barça".
  5. "Algú es va atrevir a dir l'any passat que Cristiano ja estava amortitzat, que podia marxar. Però és molt difícil saber establir la frontera i dir que fins aquí ha arribat. Tant ell com Messi són jugadors que no tenen límit".
  6. [Sobre el retorn de Zidane] "Podia tornar i crec que era la millor solució que en aquell moment tenia el president del Madrid".
  7. "El desvergonyiment d'Ansu Fati és inusual en un noi tant jove. El futbol espanyol es beneficiarà d'un jugador que porta gairebé tota la seva vida aquí a Espanya".
  8. "És molt difícil per als grans clubs fitxar, tenint el que tenen. Portar jugadors millors que els que han marxat o ja hi són és molt difícil. Entren en una voràgine de portar jugadors perquè han d'aportar noves cares a l'espectador, però no perquè siguin gaire millors".
  9. "Entre Mbappé i Neymar, em quedo amb Neymar com a jugador de futbol per la seva habilitat, el seu toc, la seva precisió... No m'agrada perquè fa moltes estupideses i no és cap exemple de res. Potser estic equivocat perquè no el conec de res, però parlo pel que veig. Si pensés més en la pilota..."
  10. [De la seva època com a entrenador] "A mi m'entrava una escalfor de baix a dalt quan perdíem o jugàvem malament... Era una cosa que no controlava! I si estàvem davant d'un partit difícil, em tremolaven les cames! Però el que demostrava era tranquil·litat. Aquest món nostre del futbol és emocions, ja siguin positives o negatives".
stats