FUTBOL
Esports 12/06/2015

Cavani, davanter del PSG, confon Jamaica amb "una selecció africana"

El jugador uruguaià, que està a Xile per disputar la Copa Amèrica, ha demanat disculpes al seu compte de Twitter

Efe
1 min
Edinson Cavani, en roda de premsa / RONALDO SCHEMIDT / AFP

Santiago de XileEl jugador uruguaià Edinson Cavani ha destacat aquest dimarts la capacitat física de la selecció de Jamaica, primer rival de l'Uruguai a la Copa Amèrica 2015. El davanter ha confós durant una roda de premsa la selecció jamaicana amb un conjunt africà.

"Respectem Jamaica com a totes les seleccions a les que ens toca enfrontar-nos-hi", ha dit el jugador, que ha afegit: "Sabem que serà un partit complicat perquè la part física de les seleccions africanes sembla que està una mica per sobre de les altres i no és un equip que haguem de subestimar".

El davanter del PSG ha insistit que "la força física" és una de les "prioritats" d'"un equip africà" i que per això el partit del debut de l'Uruguai serà "molt complicat".

Poc després, Cavani ha demanat disculpes "a Jamaica i a la seva gent" per l'error comès, a través d'un missatge al seu compte de Twitter.

"Primer de tot vull disculpar-me amb Jamaica i la seva gent. A la meva ment vaig fer una comparació entre els estils i característiques de joc similars entre la seva selecció i les africanes, però la veritat és que només vaig expressar la meitat del raonament i va sonar bastant malament. De tota manera demano disculpes públiques i espero es prengui amb humor el meu error i no com una ofensa", ha escrit.

stats