ESPANYOL
Esports 19/11/2012

Joan Collet, escollit com a president de l'Espanyol amb un 61% de les accions

Ha estat l'elegit pels accionistes per una àmplia majoria. Sergio Oliveró, amb un 37,56%, no ha pogut fer ombra al candidat continuista

Ara
1 min
Joan Collet, durant la Junta General d'Accionistes

BarcelonaJoan Collet, el candidat continuista, serà el nou president de l'Espanyol després de rebre el 61,01% dels suports a la Junta General d'Accionistes que s'ha celebrat aquest dilluns a la Fira de Cornellà.

Collet, molt escridassat durant la Junta, ha rebut el suport dels accionistes majoritaris, i substituirà Ramon Condal en el càrrec de president. Sergio Oliveró, que es presentava en coalició amb l'APMAE, ha rebut el 37% de les accions. El tercer en discòrdia, Arnau Baqué, ha rebut menys d'un 1%.

En La Junta General d'Accionistes hi ha hagut molta polèmica. A banda de les escridassades a Collet i Condal, s'han viscut episodis que han fregat el surrealisme. Un accionista del club, Ernest Vilches, ha ensenyat una estelada amb els colors de l'Espanyol i ha estat a punt de ser agredit.

Tan bon punt ha estat nomenant president, Collet ha sentit els primers crits de "dimissió, dimissió" per part de diversos assistents. El flamant màxim mandatari ha demanat "unitat" amb l'equip i ha promès que treballarà "des del primer dia per a l'Espanyol".

stats