ESPANYOL
Esports Futbol 23/05/2013

Collet negocia el pagament de dos milions endarrerits al Bolonya per Osvaldo

El club català va fitxar Osvaldo l'any 2010 per cinc milions i, fins ara, només n'ha pagat tres. El Bolonya va recórrer al Tribunal Superior d'Arbitratge i aquest li ha donat la raó

Efe
1 min
Osvaldo.

Sant Adrià de BesòsEl president de l'Espanyol, Joan Collet, ha assegurat que el club català està negociant el pagament dels deutes amb el Bolonya per l'exdavanter blanc-i-blau Pablo Daniel Osvaldo ja que, segons el Tribunal Superior d'Arbitratge (TAS), el club periquito ha de pagar dos milions d'euros i els costos del judici.

El club català va fitxar a Osvaldo per cinc milions el 2010 i, fins ara, n'ha pagat tres, pel que el Bolonya va recórrer al TAS, que s'ha posicionat a favor del conjunt italià. En relació amb aquest assumpte, el màxim mandatari blanc-i-blau ha avançat aquest dijous a la Ciutat Esportiva que l'entitat acatarà la decisió de l'organisme judicial.

"Ja ho esperàvem, el Bolonya té raó. Estem negociant l'acord amb el club italià, igual que s'està fent amb els diferents creditors del club, constructors, Hisenda, etc", ha explicat Collet, que ha visitat els futbolistes després l'entrenament.

D'altra banda, el president ha explicat l'estat de la renovació de l'entrenador, Javier Aguirre, per a la propera temporada. "Estem avançant molt en aquest tema", ha apuntat el dirigent, optimista ja que únicament falten petits serrells per tancar el tracte.

stats