Futbol
Esports Futbol 18/05/2016

S'atura provisionalment la fusió entre el Llagostera i el Palamós

Els dos clubs ajornen el projecte fins a poder resoldre els problemes administratius que ara incomodarien els socis

Natalia Arroyo
1 min
Isabel Tarragó i Joan Pau Pérez al Municipal de Palamós

BarcelonaEl projecte de fusió entre la Unió Esportiva Llagostera i el Palamós Club de Futbol queda provisionalment congelat. Així ho ha comunicat el club llagosterí aquesta tarda, després de reunir-se amb els socis per exposar-los més detalladament el projecte que dimarts va publicitar-se als mitjans.

Des del primer moment, els aficionats palamosins s'han mostrat contraris a la fusió si no es garanteix la condició de club degà de Catalunya, com també era voluntat de les dues entitats. Però la llei no permet fusionar un club amb una Societat Anònima Esportiva mantenint aquests valors històrics, i això és suficient argument perquè les dues entitats hagin decidit, de moment, aturar el seu pla. En paral·lel, a més, els aficionats del Llagostera reclamen alguna unió que permeti conservar el nom de l'entitat, i això també s'estudiarà.

No és una retirada del projecte, només és un ajornament. En conversa amb l'ARA, els màxims responsables mantenen la seva "il·lusió" pel projecte. Els clubs s'agafaran més temps per poder-la encarar millor en el futur i es mostren confiats en acabar trobant una fórmula satisfactòria, perquè, com s'afirma en el comunicat oficial del Llagostera, "la relació social, econòmica i esportiva entre els dos clubs i l'Ajuntament de Palamós segueixen sent magnífiques".

stats